Nieuws

Aanstelling verkoper

Logo-Ebbers-Mechanisatie Logo-Wopa-Mechanisatie

23 juni 2016

 

Betreft: aanstelling verkoper

 

Geachte relatie,

Dit voorjaar hebben wij u in kennis gesteld van ons voornemen om voor de verkoop van onze mechanisatieafdelingen een samenwerking aan te gaan tussen Ebbers Mechanisatie en Wopa Mechanisatie. Hiervoor zijn wij op zoek gegaan naar een medewerker die voor beide bedrijven de verkoop van tractoren en werktuigen gaat uitvoeren.

Inmiddels hebben wij een kandidaat gevonden die de functie van verkoper voor ons gaat invullen. Het is Niels Abbink, 34 jaar, met zijn echtgenote en zoon woonachtig in Winterswijk. Hij heeft een grote passie voor techniek en in zijn vrije tijd helpt hij nog regelmatig mee op het melkveebedrijf van zijn ouders en broers.

In verband met het opzeggen van zijn huidige baan zal Niels vanaf 5 september starten als verkoper voor Ebbers en Wopa.

Wij denken in Niels een kandidaat te hebben gevonden die de capaciteiten bezit om deze duo-functie op een goede manier in te vullen. Zijn mentaliteit en beleving passen uitstekend bij de filosofie van onze bedrijven en medewerkers. Door zijn kennis, interesses en zijn agrarische afkomst kan hij voor ons van toegevoegde waarde zijn. Wij verwachten dat Niels een gedreven en flexibele partner voor u is, die zich kan inleven in de situatie en op basis van een goed advies en vertrouwen een duurzame relatie met u weet op te bouwen. Hierdoor hopen wij met elkaar de juiste stap te zetten naar klantgerichte aandacht, advies, continuïteit en professionaliteit. Wij wensen Niels alvast heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande vragen hebben, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Marco Ebbers
of Laurens Donderwinkel.

 

Met vriendelijke groet,

Directies Ebbers Mechanisatie en Wopa Mechanisatie

 

Ebbers Mechanisatie
Waliënseweg 44
7105 CD Winterswijk-Huppel
Telefoon (0543) 56 23 55
E-mail: info@ebbersmechanisatie.nl
Website: www.ebbersmechanisatie.nl
Wopa Mechanisatie
Reindersweg 3
7136 KJ Zieuwent
Telefoon (0544) 35 20 50
E-mail: mechanisatie@wopa.nl
Website: www.wopamechanisatie.nl