Nieuws

Husqvarna Accugereedschap

De serie accugereedschap van Husqvarna, die enkele jaren geleden geïntroduceerd is, is onlangs weer opnieuw uitgebreid met een aantal extra modellen. Voor al uw tuin- en parkklussen is nu een accumachine verkrijgbaar.

Niet meer wachten op opladen en één accu voor alle machines

Een van de meest praktische punten van de accuserie van Husqvarna is de wijze waarop de verschillende machines samenwerken. Het 36 V Li-ion accupack is ontwikkeld voor intensief, langdurig gebruik en past op al* onze draagbare machines en de zitmaaier. U kunt dezelfde accu dus snel overzetten op de trimmer, de bladblazer, de kettingzaag of de heggenschaar en rustig verder werken. U kunt bijvoorbeeld een tweede machine kopen zonder accu of een extra accu kopen zonder machine. Zo kiest u zelf de combinatie die voor u het meest geschikt is.

Wanneer u buiten met een accu-aangedreven machine werkt, wil dit niet zeggen dat de bedrijfstijd korter is. Met een volle 36 V Li-ion accu werkt u net zolang als op een volle tank benzine. En omdat de oplaadtijd korter is dan de normale bedrijfstijd, kunt u met een extra accu non-stop doorwerken.

Husqvarna biedt ook een backpack-accu met een capaciteit die tot tien keer hoger ligt dan de geïntegreerde accu, zodat u de accu minder vaak hoeft om te wisselen. De backpack is geschikt voor alle draagbare producten van Husqvarna en het ergonomische draagstel kan aan de grootte van elke gebruiker worden aangepast.

* Kettingzagen werken alleen op een BLi150

Ongekend krachtig

Laat u niet op het verkeerde been zetten door de geringe omvang van de elektromotor. Het koppel in onze accuaangedreven machines is hoger dan in veel machines met benzinemotor. Dit werd ingegeven door de bestudering van modelvliegtuigen. Hun kleine, lichtgewicht motoren zijn buitengewoon efficiënt, hebben een uitstekend vermogen en een snelle acceleratie bij lage snelheden. Geïnspireerd door de modelvliegtuigbouw ontwikkelden we een unieke, krachtigere borstelloze Husqvarna motor, die een effectieve combinatie van gewicht, duurzaamheid en vermogen biedt. In combinatie met het indrukwekkende 36 V Li-ion accupack beschikt u over een zeer efficiënte en krachtige machine, zelfs wanneer u hoog, dik of nat gras maait. Probeer het maar eens. De meeste mensen staan versteld.

Geen dampen, minder lawaai

Door het lage geluidsniveau werkt u prettiger en stoort u niemand in uw omgeving, zelfs niet ’s ochtends vroeg.

Zoals geld op de bank

De aanschafkosten van een accumachine van Husqvarna liggen misschien hoger dan die van een vergelijkbare machine op benzine. Maar die eerste kosten zijn snel terugverdiend omdat u nooit meer benzine hoeft te kopen. Verder is de levensduur gelijk aan de machines met een benzinemotor. Er hoeven echter minder onderdelen te worden onderhouden en dankzij het elektronische aandrijfsysteem profiteert u van minder uitvaltijd en lagere bedrijfskosten. Op de lange duur kan een accumachine u veel voordeel opleveren.

Meer informatie?

Kijk op onze webshop voor een overzicht van alle types, of kom langs in onze winkel!