BERG Skelters

Category:
BERG Skelters

Lekker door de straten racen of van de heuvels crossen? Niets is te gek op een BERG Skelter.

Ook voor jou is er een droomskelter ontwikkeld. BERG heeft een assortiment van wel meer dan 40 skelters.

Waarom BERG Skelters;

  • Keuze uit meer dan 40 skelters
  • Veilig en vertrouwd online kopen
  • Thuisbezorgd binnen 48 uur óf snel afhalen bij een dealer
  • Hoogste kwaliteit en veiligheid

Binnen- en buitenbanden skelters

BERG skelters gaan jarenlang mee. En zo af en toe is er – net als bij een auto – wat onderhoud aan je skelter nodig. Bijvoorbeeld een nieuwe binnenband of buitenband. Op deze pagina zie je alle skelterbanden, binnenbanden en buitenbanden bij elkaar.

Skelter duostoelen

Wat is er nou leuker dan samen met een vriendje, broertje of zusje op jouw BERG skelter rond te crossen? Bestel een duostoel bij je grote BERG skelter en heb samen jarenlang plezier!

Lampen en verlichting voor je skelter

Je BERG skelter wordt nóg stoerder met een zwaailamp of echte ledlampen erop. Iedereen ziet je aankomen! Kies de zwaailamp of verlichting die het beste bij jou BERG skelter past.

Keuzehulp

Hoe maak je de juiste keuze voor een skelter?

BERG heeft een ruim assortiment van skelters. Voor elke lievelingskleur, grootte of ondergrond is er wel een BERG skelter te vinden. Maar hoe kies je nou de juiste voor jouw kind(eren)? Lees hieronder de handige tips.

Leeftijd en lengte

BERG ontwikkelt haar skelters voor verschillende leeftijden. Zo hebben we 4 verschillende categorieën:

  • 2 tot 5 jaar oud
  • 3 tot 8 jaar oud
  • 4 tot 12 jaar oud
  • 5 jaar en ouder

Nu hebben kinderen in deze 4 leeftijdsgroepen natuurlijk allemaal een andere lengte. Deze leeftijdsgroepen gaan daarom uit van de gemiddelde lengtes van kinderen van die leeftijd.

Ondergrond

Wordt de skelter voornamelijk op zandpaden gebruikt of juist op tegels? BERG heeft bijvoorbeeld ook offroad skelters, die er met de speciale banden voor zorgen dat je ook makkelijk kunt trappen in het zand.

Thema

Een Ferrari, Jeep of Fiat skelter? Of liever een John Deere of een New Holland? BERG heeft veel verschillende thema’s voor haar skelters bedacht. Welke past dus het beste bij jouw kind(eren)? En niet alleen het thema is belangrijk, denk ook eens aan de lievelingskleuren van jouw kids.