BERG Trampolines

Category:
Berg Trampolines

Op zoek naar een trampoline met uitstekend springcomfort, optimale veiligheid en duurzaamheid? Goed idee!
Een BERG Trampoline zorgt gegarandeerd voor jarenlang speelplezier. Voor iedere tuin is er een geschikte trampoline van BERG!

Ontdek BERG!

Lekker buitenspelen met de producten van BERG.

  • Jarenlang speelplezier
  • Ruim assortiment
  • Ervaring sinds 1985
  • Uitstekende service

Trampoline Safenty Net

Jouw BERG trampoline wordt nóg veiliger met een bijpassend safety net. Voor elke ronde BERG trampoline hebben we een geschikt safety net.

Trampoline beschermranden

De beschermrand van een trampoline is een belangrijke factor in de veiligheid van je trampoline. Vervang daarom de beschermrand zodra de oude begint te slijten.

Trampoline afdekhoes

Je BERG trampoline optimaal beschermen tegen water, vocht en vuil? Dek dan je trampoline af met een speciale BERG afdekhoes.

Onze eigen webshop

Bekijk en bestel uit ons zeer complete assortiment van trampolines, skelters, traptrekkers en schaalmodelspeedgoed in onze eigen Ebbers Webshop !

Verschillende series

Favorit

De Favorit is de meest prijsgunstige trampoline van allemaal. Een fijne trampoline die aan alle wettelijke eisen en regels voldoet. De BERG Favorit trampoline is in het groen verkrijgbaar.

Champion

De BERG Champion is een krachtpatser met een extra brede beschermrand. De Champion gaat jarenlang mee door het gegavlvaniseerde frame en de extra doorgestikte naden.

Elite+

Het neusje van de zalm onder de trampolines. De BERG Elite+ heeft de breedste en zachtste beschermrand van alle BERG trampolines en is verkrijgbaar in zowel rood als groen. Deze trampoline is zo sterk en duurzaam, dat je er jaar na jaar plezier aan beleeft.

Bekijk de video