MF 8700 serie

General Details
 • Nieuwe generatie AGCO Power motoren met ongekend niveau van koppel en vermogen in conventioneel trekkerontwerp, plus minimaal brandstofverbruik. Gekoppeld aan de allerbeste transmissietechniek – een mix van efficiëntie, economie en gebruiksgemak waardoor Dyna-VT opvalt als beste CVT in de bedrijfstak – betekent dit dat deze trekkers sterk genoeg voor de zwaarste lasten en moeilijkste taken zijn.
 • Een bestuurdersplaats van topklasse mag u verwachten in een trekker van dit type – met name van Massey Ferguson. U bedient al deze kracht vanuit een eersteklas cabine met het modernste niveau van comfort en bedieningsorganen voor precisiebediening.
 • Massey Ferguson loopt al langvoorop met oplossingen die agrariërs helpen hun bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. De MF 8700 trekkers zetten die traditie voort met o.a. het nieuwste in AGCO Fuse Technologies™, waarmee bestuurders en eigenaren geïnformeerd blijven en hun machines optimaal worden ingezet.
 • Dit alles wordt ondersteund door de beste klantenservice in de sector, die erop gericht is uw machines altijd optimaal te laten functioneren. Massey Ferguson dealers leveren service buiten het seizoen voor een complete voorbereiding voor het nieuwe seizoen, terwijl zij er in geval van een storing voor zorgen dat de machine weer zo snel mogelijk aan het werk kan
  1. Motorvermogen tot 400 pk met EPM

   De sterkste trekkers ooit door Massey Ferguson gemaakt, ontworpen voor het hoogste vermogen en lage bedrijfskosten.

  2. Nieuwe uitlaat, opnieuw ontworpen volgens Fase 4 eisen

   Om aan de komende emissiewetgeving te voldoen.

  3. Verbeterd koelingenpakket

   CYCLAIR systeem is speciaal ontwikkeld voor het hoge vermogen van de marktleidende 8,4 liter AGCO Power motoren.

  4. Nieuw ontworpen voorzijde voor verbeterde luchtstroom

Zorgvuldig vormgegeven voor het nieuwe koelingenpakket.

 1. Panoramacabine

  Verkrijgbaar in 2 specificatie pakketten. De panorama cabine biedt volop ruimte, rust, 360 graden zicht, heeft een nieuw dashboardontwerp en nieuwe armsteun, met o.a. de nieuwe Multipad hendel in de Exclusive versies.

 2. Nieuw ontworpen achterhef

  Sterker, robuuster en eenvoudiger te gebruiken, met hoge hefcapaciteit van 12.000 kg.

 3. Wieldiameter

  Achterwiel diameter tot 2,15 m voor betere tractie en minder bodemverdichting, voor maximale prestaties op de grond.

 4. Monoblok frontgewichtenbevestiging

  Gemaakt voor snel en eenvoudig aanbrengen en verwijderen.

 5. Ultieme Dyna-VT transmissie

  De Dyna-VT variabele transmissie heeft nu Engine Power Management, zodat u extra vermogen krijgt wanneer u dat nodig hebt.

 6. OptiRide 4-punten cabinevering

 7. Fronthef voor maximale productiviteit in het veld

  Fronthef en aftakas naadloos geïntegreerd in de voorkant van de trekker, voor totale kracht en compleet gemak, naast de 4WD vooras en optionele voorasvering. Hoge hefcapaciteit van 5.000 kg.

 8. Boordevol praktische boordtechniek

  Auto-Guide™ 3000 automatische besturing en AgCommand™ telemetrie opties. Auto-Guide™ 3000 is nu volledig beschikbaar via de optionele CCD console

 

Download de folder in PDF formaat

 

Bekijk de video