MF 9000 serie

MF 9000 serie verreiker

Kenmerken die in elke behoefte voorzien

De Massey Ferguson serie verreikers behoort tot het complete pakket machines voor de landbouw, over de gehele wereld. Elk model in de nieuwe Massey Ferguson verreiker serie levert hoge prestaties wanneer u die het meest nodig hebt. Met een motorvermogen tot 122 pk beschikt elk model over het benodigde vermogen en duurzaamheid voor het zwaarste werk. De MF 9000 serie is een serieuze machine die al snel onmisbaar zal zijn op uw bedrijf. Snelheid, wendbaarheid en kracht zijn enkele van de hoofdkenmerken waardoor dit de ideale veelzijdige partner voor uiteenlopende bedrijven is.

Het essentiële Xtra voor uw bedrijf

Onze verreikers zijn speciaal gebouwd om hard te werken. Als u een snelle, compacte oplossing voor vele toepassingen nodig hebt, bent u bij de MF 9000 serie aan het goede adres.

  • Silage en vuil oppakken, balen en zakken kunstmest optillen, voer verplaatsen en stallen uitmesten
  • Er is een ruime keuze in aanbouwdelen voor de MF verreiker, zoals een balenvork, balenklem, palletvork en bak
  • Sterke en precieze hydrauliek maakt zware lasten eenvoudig te hendelen
  • Werken in nauwe ruimten is vaak lastig. MF verreikers zijn zeer wendbaar met drie verschillende stuurstanden en als optie is de MF 9205 compacte machine verkrijgbaar. Alle flexibiliteit die u nodig hebt – totaal zicht rondom en precisie behandeling
    • Minimale service nodig, dus maximaal inzetbaar!

 

Download hier de folder in PDF formaat

 

 

 

Bekijk de video