MF 4700 serie

Omschrijving

De 4700 serie is sinds 2015 een nieuw wereldwijd model van Massey Ferguson, met vermogens tot 95 pk. De trekker is ontworpen om eenvoudig te opereren.

  • Een motorontwerp met een lange slag van de zuiger voor maximaal Koppel binnen een breed bereik aan toerentallen. Het maximaal Koppel wordt al op lage toerentallen bereikt, 1500 rpm voor het 4708-model. Met een laag toerental van slechts 2200 rpm wordt niet alleen brandstof bespaard, maar ook slijtage en lawaai voorkomen.
  • De trekkers zijn voorzien van nieuwe versnellingsbakken die in totaal 12 versnellingen vooruit en 12 versnellingen achteruit bieden. Hiervan zijn er 6 in het bereik van 4 tot 14 km/h en er is een maximumsnelheid van 30 km/h mogelijk.
  • Massey Ferguson loopt al langvoorop met oplossingen die agrariërs helpen hun bedrijfskosten zo laag mogelijk te houden. De MF 4700 trekkers zetten die traditie voort met o.a. het nieuwste in AGCO Fuse Technologies™, waarmee bestuurders en eigenaren geïnformeerd blijven en hun machines optimaal worden ingezet.
  • Dat de trekker eenvoudig ontworpen is hoeft niet te betekenen dat dit ten koste gaat van het bediengemak en de omgeving van de bestuurder. De omgeving van de bestuurder is ontworpen met de nadruk op comfort en bediengemak. Leuningen aan de spatborden bieden gemakkelijke toegang tot de traptreden om de stoel te bereiken, die omgeven is door een ruim platform door de lage aandrijflijn. De handmatige bedieningselementen zijn ergonomisch geplaatst om comfortabel te bedienen en na duizenden draaiuren nog steeds betrouwbaar te functioneren.
  • Alle tractoren zijn voorzien van eeen 540rpm aftakas. Er is een eenvoudig open-centre hydraulisch system dat aangedreven wordt door 2 hydropompen. De 27 L/min pomp voorziet in alle interne oliebehoefte terwijl de 65 L/min pomp de electronisch aangestuurde hefinrichting en hydrauliekventielen van olie voorziet.
  • De sterke 2WD as biedt excellente wendbaarheid, gereduceerd gewicht en 5 verschillende spoorbreedten om in stappen van 102 mm aan te passen aan het gewas. De 4WD assen bieden een beperkt slipdifferentiëel voor wanneer meer tractie nodig is om de kracht gelijk te verdelen over beide wielen. De maximale stuurhoek van 55 graden maakt de trekker zeer wendbaar en handig in gebruikt.
  • De trekker is zowel met als zonder cabine verkrijgbaar.

 

Bekijk de video
Download nu de folder!