Komatsu wielladers, graafmachines en schrankladers

Ervaring die telt!

Het in 1921 opgerichte Komatsu is een internationale onderneming van Japanse origine, die actief is in de civiele bouwkunde. In de loop der jaren heeft Komatsu zijn activiteiten over de hele wereld uitgebouwd en is de firma uitgegroeid tot de wereldnummer twee als producent van bouw- en mijnbouwmaterieel,  en  nummer 1 op de markt van hydraulische graafmachines.

 

Komatsu logo

Komatsu schrankladers

Komatsu schranklader

Eenvoudige bediening
Spring in eender welke Komatsu schranklader en geniet van de rit. Met de eenvoudige maar geavanceerde joysticks heb je de gehele machine controle binnen handbereik. De Komatsu schrankladers zijn gemakkelijker en preciezer te bedienen dan uw eigen auto.

Indrukwekkend hefvermogen
De krachtige, efficiënte en gebruiksvriendelijke Komatsu schrankladers bieden een indrukwekkend graaf- en hefvermogen, wat hen geschikt maakt voor een groot aantal toepassingen. De Komatsu-motor garandeert een laag brandstofverbruik en lage emissiewaarden. Daarbij is er een optimale toegankelijkheid voor het onderhoud.

Komatsu midi en mini graafmachines

Komatsu midi mini graafmachines

Een optimale werkomgeving
Bij het ontwerp van de bestuurders- omgeving werd absolute aandacht besteed aan elk detail, en dat heeft geleid tot een uitstekend resultaat qua comfort, toegankelijkheid en zichtbaarheid. De brede toegang en doordacht geplaatste handgrepen laten een makkelijk in- en uitstap- pen toe. Zelfs de grootste operator kan met gemak zijn benen bewe- gen in de hindernisvrije ruimte voor de stoel.

Werken in nauwe ruimtes
Met korte draaicirkels levert ze optimale kracht en graafsnelheid en dit zelfs in besloten ruimtes waar de traditionele machines niet ingezet kunnen worden: binnenplaatsen, wegwerkzaamheden, afbraakwerken, rioleringen, enz. Zijn robuustheid en uitstekende stabiliteit garanderen maximale veiligheid voor de operator en optimale betrouwbaarheid in alle situaties.

Komatsu mobiele graafmachines

Komatsu mobiele graafmachines

Hogere productiviteit
Naast haar compacte afmetingen, levert deze serie ook ongeëvenaarde hefprestaties. Dankzij de combinatie van vermogen, gewichts- verdeling, praktische afmetingen en volledige controle is dit de beste keuze, zowel voor zware hef-toepassingen, als voor eenvoudig graafwerk in smalle straten of voor weg- en rioleringswerkzaamheden.

Komatsu brandstof­ besparingstechnologie
Het brandstofverbruik van deze nieuwe serie is met tot wel 13% verder verminderd. Het motorbeheer werd verbeterd en de motor en hydraulische pompen werden variabel op elkaar afgestemd om efficiëntie en precisie te garanderen tijdens zowel enkel- als meervoudige bewegingen. De ventilatorkoppeling met hoge viscositeit draagt bij tot een lager brandstofverbruik dankzij de variabele ventilatorsnelheid.

Komatsu compacte wielladers

Komatsu Compacte wielleder

Krachtige all-rounder
De Komatsu wiellader serie is een krachtige all-rounder met een verbeterde motor en verbeterd zicht en comfort. Veilig en betrouwbaar. Deze compacte wiellader is ook de ideale machine op terreinen waar weinig ruimte is. De machine weerspiegelt Komatsu’s jarenlange ervaring in de productie van wielladers en de voortdurende inzet van Komatsu voor veiligheid en een schoner milieu.

Gewoon meer comfort
Instappen en wegwezen! De machi- nebediening is eenvoudig dankzij de goed doordachte cabine. Alle bedieningen en meters zijn ergo- nomisch geplaatst voor comfort. Dankzij de multifunctionele hen-
del is het hanteren en richten van werktuigen kinderspel. De grote ruiten, standaard met verwarmde achterruit, bieden een perfect zicht op ieder werkgebied.

Komatsu KOMTRAX

Komatshu KOMTRAX

Kennis
Op alle belangrijke vragen over uw machines krijgt u vlot antwoord: wat doen ze, wanneer zijn er werkzaamheden verricht, waar bevinden ze zich, hoe kunnen ze efficiënter worden gebruikt en wanneer moet er onderhoud worden uitgevoerd. Gegevens over de prestaties worden via draadloze communicatietechnologie (satelliet, GPRS of 3G, afhankelijk van de model) van uw machine naar uw computer en uw Komatsu-importeur gestuurd.

Gemak
Met KOMTRAX kunt u uw machinepark gemakkelijk beheren, waar u ook bent. De gegevens worden geanalyseerd en in kaarten, lijsten, grafieken en diagrammen weergegeven die u intuïtief kunt gebruiken. Zo kunt u anticiperen op het soort onderhoudsbeurt en de onderdelen die uw machines nodig hebben of problemen aanpakken.

Komatsu leveringsprogramma

Het Komatsu-programma bestaat uit maar liefst 300 modellen en uitvoeringen.

Deze machines zijn al jarenlang wereldwijd een begrip vanwege hun kracht, betrouwbaarheid, levensduur, zuinigheid, comfort en veiligheid.

Op deze pagina treft u slechts een selectie aan van het complete Komatsu assortiment dat wij voeren. Heeft u interesse in een van deze producten of een vraag?

Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!