Husqvarna Zero Turn maaiers

Grenzeloos maaien met een Zero-Turn-maaier van Husqvarna

Dankzij het brede maaidek, een hoge snelheid en de mogelijkheid om rond zijn eigen as te draaien, levert de zero-turn-maaier van Husqvarna efficiënt, snel en eenvoudig professionele resultaten, zelfs als uw maaibehoeften groot zijn.

Draai ter plaatse en laat niets achter

Dankzij het zero-turn-stuursysteem kunt u ter plaatse draaien. Met een individuele, hydraulische wielaandrijving kan uw zero-turn-maaier met precisie draaien en kan hij rond zijn eigen as draaien zonder draaicirkel en zonder stukken over te slaan.
Dankzij het trillings-geïsoleerde platform biedt de zero-turn-maaier van Husqvarna u ook een aangename rit. De rubberen isolatie zorgt ervoor dat uw handen, lichaam en voeten uit de buurt van het frame blijven. Dit betekent te allen tijde minder vermoeidheid tijdens het gebruik en een betere ergonomie. Dankzij het robuuste, pedaalbediende maaidekhefsysteem kunt u uw machine bedienen.

Voor actuele informatie over de diverse types en technische specificaties verwijzen wij u graag door naar naar onze dochterpagina bij Husqvarna.