Weber trilplaten en trilstampers

ARBO vriendelijk met Weber

De weber trilplaten en walsen met deze ARBO vriendelijke toepassing hebben een extreem lage hand-arm vibratie waardoor de bediener langer door kan werken en dus minder snel vermoeid raakt.

Weber trilplaten en trilstampers

Weber SRV 590 trilstamper

Weber trilstamper SRV 590-2

Het lage gewicht (62 kg) maakt de stamper gemakkelijk te transporteren en te hanteren tijdens werkzaamheden op de bouwplaats. Ondanks het lage gewicht van de SRV 590, kunt u nog steeds vertrouwen op het robuuste ontwerp. Dankzij het goede bedieningscomfort en de lage hand- / armtrillingen kan de machinist een lange tijd werken. Robuust en krachtig stampsysteem, voorzien van Viertakt benzinemotoren GXR 120 van Honda met een lage emissie. Tijdens het opstarten bewaakt een oliesensor de oliedruk en verhindert het starten van de motor bij gebrek aan olie. Effectief meertraps luchtfiltersysteem met cycloon reiniger, beschermt de motor tegen schadelijke verontreinigingen.

Weber CF 3 Hd trilplaat

Weber trilplaat CF 3
De trilplaten van de CF 3-serie onderscheiden zich door eersteklas bedieningscomfort, compacte afmetingen en optimale loopeigenschappen. Hun toepassingsgebieden: verdichtingswerkzaamheden in de bouw, groenvoorziening en GWW sector. Het speciale trillingsarme handvat (geregistreerd ontwerp) vermindert de hand / armtrillingen en zorgt voor comfortabel werken.
Compacte afmetingen en een inklapbare geleiderail vergemakkelijken het transport van de machines. Een gashandel met afstandsbediening is standaard. Praktische accessoires (optioneel) vereenvoudigen bovendien het werk. Bijvoorbeeld: Voor asfaltverdichting is een 12 liter watertank beschikbaar.

Weber CR 3 trilplaat

Weber CR 3 trilplaat
Trilplaten met voorwaartse en achterwaartse functie en hoe u ze ook nodig heeft, bijvoorbeeld in de groenvoorziening, in de wegenbouw of in de bouwtechniek: met de modernste technologie, uitstekende prestaties en optimale en vooral langdurige kwaliteit .
De hydraulische schakeling, de zelf stellende koppeling en het beschermingsframe met hijsoog behoren tot de standaarduitrusting.
De grondverdichter CR 3 serie zijn verkrijgbaar in verschillende motorvarianten (benzine, diesel en diesel met elektrische start). De werkbreedte is met de optionele verbreding platen aan te passen.

Weber CR 6 MDM trilplaat

Weber-trilplaat-CR-6

De vooruit/achteruit lopende trilplaten CR 6 en CR 7 / CR 7 Hd onderscheiden zich van de concurrentie door hun uitstekende verdichtingscapaciteit en superieure efficiëntie. Machines die gemaakt zijn door Weber MT zijn altijd de eerste keuze – of ze nu nodig zijn voor klassieke toepassingen in wegenbouw en civiele techniek of voor het inbedden van straatstenen. Hun uitgebalanceerde bedieningskenmerken en uitzonderlijk soepele bediening met lage hand-armtrillingen zorgen voor superieur gebruiksgemak. Dit hoge niveau van comfort wordt ook gegarandeerd door de geleidestang die kan worden opgevouwen en vergrendeld en kan worden aangepast aan de lichaamslengte van de bediener.

Weber tegelroller VPR 700

Weber tegelroller VPR 700

De meest vooraanstaande producenten van grote platen en straatstenen bevelen het gebruik van bestrating/tegel rollen aan – zoals Weber MT’s VPR 700. Deze machine is speciaal ontworpen om grote makkelijk breekbare platen en straatstenen veilig en snel te verdichten. De VPR 700 rolt over deze oppervlakken met uitzonderlijk gemak en zachtheid. Door de uiterst soepele werking sluit het product goed in, terwijl het verschuiven, barsten en schilferen voorkomt.

De VPR 700 speciaal is gemaakt voor grotere oppervlakken, de VPR 450 geschikt voor kleinere oppervlakken.

Compleet Weber assortiment

Weber CFR 90 trilplaat rond

Op deze pagina treft u slechts een selectie aan van het complete Weber assortiment dat wij voeren. Heeft u interesse in een van deze producten of een vraag?

Neem gerust en vrijblijend contact met ons op!