Massey Ferguson verreikers en voorladers

De voorladers van Massey Ferguson zijn geheel geïntegreerd in de tractor voor een maximale toepasbaarheid, terwijl de MF TH-verreikers professionele laderoplossingen bieden waarbij bestuurderscomfort, prestaties en productiviteit in het middelpunt staan.

Massey Ferguson logo 2023

MF FL Voorlader

massey-ferguson-MF-FL-voorladers

Hardwerkende, hoge prestatie vooraders

Als u een robuuste betrouwbare voorlader nodig hebt als aanvulling op uw Massey Ferguson-trekker, dan hoeft u niet lang te zoeken. MF-trekkers met MF FL-voorladers zijn de allernieuwste combinatie van robuuste capaciteiten, zwaar werk en betrouwbaarheid.

De MF FL-serie speciaal geschikt voor de 70 – 400 pk-trekkers van Massey Ferguson, zorgen voor een eenvoudige integratie van trekker en voorlader.
U kunt kiezen tussen ‘lineaire’ of ‘parallelle’ aankoppeling beschikbaar door middel van een uitgebreid aanbod van 21 modellen samen met een groot aantal opties en accessoires die de prestatie en productiviteit verhogen.

Ontwerp

Van de kracht en veiligheid van het subframe tot het slanke maar robuuste ontwerp van de gelaste balkenconstructie van het chassis, bieden de voorladers van de MF FL-serie toonaangevende industriële kenmerken voor een maximale output en aanpassing aan uw Massey Ferguson-trekker.

Werktuigenprogramma

Met zijn precisiefabricatie en doelgerichte ontwerp geschikt voor voorladers van de MF FL-serie, biedt dit assortiment van werktuigen de meest uitgebreide keuze. Veelzijdige, hoge kwaliteitswerktuigen ontwikkeld aan de hand van een rigoureus O&O-programma zijn ter referentie in 6 categorieën onderverdeeld:

  • Balenhantering: Voor vierkanten en ronde balen. Een uiterst flexibel aanbod, voor elke situatie en budget.
  • Bakken: Door de conische “trechtervorm” zijn deze makkelijk te vullen zonder te morsen. Een uitgebreid assortiment voor vrijwel alle taken.
  • Inkuilmiddel-toevoegsysteem: Voor het gebruik in silo‘s, of grijper- en voederbakken Ideaal voor algemeen inkuil-beheer en -distributie.
  • Vorken: Krachtig en aanpasbaar, voor pallethantering plus algemeen mest- en steenwerk.
  • Hefarmen: Betrouwbaar en veilig vervoeren van bigbags
  • Accessoires: Verschillende toevoegingen als aanvulling op het werktuigenassortiment van de voorlader uit de MF FL-serie

MF FL X Voorlader

massey-ferguson-MF-FL-X-voorlader

Optimaal gevoel en controle

Wanneer u een sterke, betrouwbare voorlader zoekt als aanvulling op uw Massey Ferguson-tractor, is de oplossing nabij. De optimale combinatie van robuuste inzetbaarheid, kracht en betrouwbaarheid, zijn MF-tractoren met MF-voorladers.

De voorladers van de MF FL X-serie zijn ontwikkeld en gebouwd volgens in de industrie toonaangevende normen, zodat u maximale prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak kunt verwachten, zonder dat dit ten koste gaat van de inzetbaarheid of het onderhoudsgemak van uw tractor.

Werktuigenprogramma

Dit werktuigenprogramma, uiterst nauwkeurig gefabriceerd en een zeer doelmatig ontwikkeld voor de voorladers van de MF FL X-serie, biedt de grootst mogelijke keuze voor een groot bereik aan toepassingen.
Deze veelzijdige, hoogwaardige werktuigen, ontwikkeld in een strikt R&D-programma, zijn overzichtelijk verdeeld in 6 categorieën:

Hanteren van balen
Voor het hanteren van vierkante en ronde balen. Een serie van zeer flexibele werktuigen, voor elke situatie en elk budget.

Bakken
Dankzij de ‘trechtervorm’ zijn deze bakken eenvoudig te vullen en transporteren zij het materiaal zonder te morsen. Een breed aanbod van bakken, voor vrijwel elke denkbare toepassing.

Uitkuilen
Voor gebruik in silo‘s, met kuilgrijpers en voor het vullen van voermengwagens. Perfect geschikt voor het hanteren en verdelen van (kuil)voer.

Vorken
Sterk en eenvoudig aan te passen, voor het transport van pallets, uitmesten van stallen of afvoeren van puin.

Haakarmen
Betrouwbaar en veilig vervoeren van bigbags.

Accessoires
Verschillende onmisbare toevoegingen aan het werktuigenprogramma voor de voorladers van de MF FL X-serie.

MF TH Verreiker

massey-ferguson-MF-TH-verreiker

De nieuwe generatie van agrarische verreikers

Om de klussen moeiteloos en efficiënt te klaren, voorziet de nieuwe MF TH series elke agrariër van de maximale toegankelijkheid en manoeuvreerbaarheid die nodig is.

Deze nieuwe uitvoering biedt u tevens meer hijshoogte, meer bereik en de mogelijkheid om meer gewicht omhoog te hijsen in vergelijking met de succesvolle MF 9000-serie. Met de juiste hulpapparatuur kan de MF TH-series ongekende prestaties leveren in talloze agrarische toepassingen.

Productiviteit en wendbaarheid

Elk model van de nieuwe lijn verreikers van Massey Ferguson is indrukwekkend. Met krachtige motoren tot wel 130 pk, heeft elke verreiker de kracht en het uithoudingsvermogen wanneer u die nodig heeft om de zwaarste werkzaamheden uit te voeren.

De MF TH-serie is een serieuze machine die voor alle werkzaamheden rondom de boerderij van onschatbare waarde is. Snelheid, wendbaarheid en kracht zijn slechts een paar van de grote voordelen die van deze veelzijdige krachtpatser de ideale metgezel maakt voor verschillende soorten werkzaamheden op en rondom de boerderij.

Om de klussen moeiteloos en efficiënt te klaren, voorziet de nieuwe MF TH-series elke agrariër van de maximale toegankelijkheid en wendbaarheid die nodig is. Deze uitvoering biedt u tevens meer hijshoogte, een groter bereik en meer laadvermogen.
Met de juiste hulpapparatuur kan de MF TH-series ongekende prestaties leveren in talloze agrarische toepassingen rondom de boerderij.

Omgeving

De nieuwe, rond afgewerkte vormgeving van de cabine, de lagere uitvoering van de motorkap en de lage scharnierpunten van de hefboom zorgen voor ongekende zichtbaarheid rondom de machine, vooral vanaf de achterkant van de cabine tijdens werkzaamheden in kleine en smalle ruimtes.

Een ononderbroken zicht op de apparatuur aan de voorkant zorgt voor nauwkeurigheid en veiligheid tijdens het in- of uitladen, waardoor het eenvoudiger en veiliger wordt om balen of pallets op hogere werkhoogtes te plaatsen.