Tielbürger veeg- en onkruidborstelmachines

Bij Tielbürger kan je met recht spreken van Deutsche Gründlichkeit

Een Tielbürger trekt zich niets aan van de tijd van het jaar. Hij doet zijn werk onder alle weersomstandigheden en presteert in iedere situatie. Elk onderdeel van een Tielbürger machine is getest op levensduur en duurzaamheid, zodat de veegmachines ook bij continu gebruik en onder zware omstandigheden probleemloos werkt.

Tielbürger logo

Tielbürger veegmachines

Tielbürger veegmachines

Omdat wij een uitgebreid assortiment bieden, hebben wij voor elke doelgroep een passend model die optimaal aansluit op de wensen en eisen die eraan worden gesteld. Onze doelgroep is dan ook divers. Particulieren, huismeesters, vereniging van eigenaren, hoveniers, wegenbouwers, gemeente werken, vliegvelden, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, winkelcentra, agrariërs, maneges, reinigingsbedrijven, straten makers, loonbedrijven enz. Iedere doelgroep vindt bij ons de passende machine die optimaal aansluit bij hun wensen. Diverse accessoires vergroten de mogelijkheden.

Het hele jaar door

Vegen met een Tielbürger geeft enorm veel voldoening. In korte tijd bereikt u met weinig inspanning een schitterend resultaat. In elk jaargetijde bewijst een hij zijn waarde.

Lente
Met mooi weer in aantocht is de lente dé periode om het terrein te ontdoen van vuil, blad en zand. Met de gootborstel worden goten vakkundig geveegd. De harde borstels verwijderen mos in een handomdraai en onkruid wordt gereduceerd. Ook kunstgras ziet er na een veegbeurt weer prachtig uit.

Zomer
Zand en stof; de Tielbürger vegers weet er wel raad mee. Heeft u uw terrein onkruidvrij gemaakt, dan zorgt regelmatig vegen ervoor dit ongemak tot een minimum wordt gereduceerd.

Herfst
Het erf schoonhouden in de herfst is een tijdrovende klus. Vegen en blad verzamelen doet u in één arbeidsgang met de bladschuif.

Winter
Een Tielbürger veegmachine is binnen een handomdraai om te bouwen naar een sneeuwmachine. Uitgerust met sneeuwborstels en een sneeuwschuif voorkomt u ongelukken door gladheid. De banden kunnen eventueel worden voorzien van sneeuwkettingen voor meer grip.

Tielbürger Onkruidborstelmachines

Tielbürger onkruidmachines

Onkruid is voor menigeen een doorn in het oog. Van maart tot september, wanneer de temperatuur boven de 12 graden ligt, krijgen we nauwelijks vat op deze ongewenste kruiden. Zeker als u beschikt over een groot oppervlak aan bestrating is het bestrijden ervan een tijdrovende én zware klus. Maar niet als u over een Tielbürger onkruidborstelmachine beschikt! Met deze machine is het verwijderen van onkruid een aangename bezigheid die u direct eer van uw werk geeft.

Onze onkruidborstelmachines vinden hun weg naar zowel particulieren als beroepsmatige gebruikers. Zij houden de terreinen vrij van onkruid op vliegvelden, bij ziekenhuizen, winkelcentra, agrarische bedrijven, gemeentegronden, parkeerbedrijven, maneges etc. Huismeesters, reinigingsbedrijven, stratenmakers, loonbedrijven; ze maken allemaal gebruik van onze sterke machines.

Ze zijn eenvoudig te bedienen en uitermate licht in gebruik. Bovendien zijn ze veilig in gebruik door de klapbare beschermkap.

Ecovriendelijk in gebruik

Het handmatig verwijderen van onkruid is vechten tegen de bierkaai. Er zijn bestrijdingsmiddelen die helpen onkruid te vernietigen, maar het is een oplossing voor korte termijn. Zonder uitzondering zijn deze middelen op langere termijn schadelijk voor ons milieu. Bij het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt u gewaarschuwd voor o.a. aanraking met uw huid of ogen. Bovendien moet u uitermate nauwkeurig zijn met de verspreiding ervan, want u wilt uw kostbare planten niet aantasten.

Een Tielbürger onkruidborstelmachine is vriendelijk voor de natuur en totaal onschadelijk voor de mens. U hoeft niet te wachten tot het kruid afsterft, maar heeft direct resultaat en u brengt uw prachtige gewassen niet in gevaar. Kinderen en dieren kunnen veilig rondkruipen zonder in aanraking te komen met giftige stoffen.

Compleet assortiment

U treft een selectie van het complete assortiment van Tielbürger veegmachines en onkruidmachines. Voor meer informatie omtrent prijzen en het complete assortiment kunt u contact met ons opnemen.