Toro gazonmaaiers en zitmaaiers

TORO: HET MERK WAAROP PROFESSIONALS VERTROUWEN

Van voetbalclubs Manchester United en Real Madrid tot de St. Andrews Links golfclub: professionals rekenen op Toro om uitzonderlijke kwaliteit en resultaten te leveren.

Toro zitmaaiers en gazonmaaiers

Toro draadloos electrisch 48cm gazonmaaier

Toro Draadloze elektrische Super Recycler zelftrekkende maaier van 48 cm met 60 V Flex-Force Power System™ 2184

Het zelftrekkende AutoMatic Drive System van deze Toro Super Recycler accumaaier van 48 cm past zich soepel aan uw gewenste loopsnelheid aan. Het Flex-Force Power System™ omvat een borstelloze 60 V motor van 1,5 kW, en de RunSmart™ software zorgt voor maximale looptijd en prestaties door het toerental van de motor automatisch aan te passen aan de omstandigheden.

Dankzij de grote maaibreedte van 48 cm maakt u korte metten met gazons tot 500 vierkante meter. U kunt de maaier naar keuze instellen op grasvangen of recyclen, en met de Recycle-on-Demand hendel schakelt u in een handomdraai van grasvangen naar mulchen – de graszak kan gewoon blijven zitten ongeacht de modus.

Specificaties

 • Compatibel met de andere producten in de Flex-Force Power System™ productlijn, van maaiers tot draadtrimmers en sneeuwfrezen.
 • Toro’s unieke AutoMatic Drive System detecteert uw loopsnelheid en past zich soepel aan.
 • De gietaluminium maaidekken van Toro zijn van nature roestvast en zijn voorzien van uitstoters die samen met het Recycler maaisysteem het maaisel tot een fijne mulch malen voor een professionele afwerking. Met een beperkte garantie van 5 jaar voor extra gemoedsrust.
 • Gebruik de enkelpunts instelling om de gewenste maaihoogte in een handomdraai in te stellen.

Toro Timemaster gazonmaaier 76cm

Toro Timemaster grasmaaier van 76 cm met elektrische start en mesremkoppeling (21811)

Toro® TimeMaster® is de geknipte machine voor particulieren met grote tuinen, omdat deze maaier minder tijd nodig heeft om een veel grotere oppervlakte te maaien. De gestroomlijnde, lichte kast is verbazend makkelijk te manoeuvreren, waardoor u eenvoudig rond bomen en struiken maait. Het maaisysteem met Dual-Force™ tweevoudig maaimes maakt, samen met de Toro Atomic messen, het maaien van grote oppervlakken tot kinderspel; zowel met grasvanger als recycler bent u zeker van een superieure maaikwaliteit

Specificaties

 • De dubbele messen van het Dual-Force™ maaisysteem hakken het maaisel tot fijne stukjes en drijven ze opnieuw de grasmat in, waar ze snel verteren en de grond voorzien van voedingsstoffen en vocht
 • Het maaidek van 76 cm maakt uw maaitijd tot 40% korter
 • De mesremkoppeling stopt het maaimes terwijl de motor blijft draaien, wat erg handig is wanneer u over grasvrije oppervlakken rijdt of de grasvanger ledigt
 • Zet de duwboom voor snelle opslag verticaal om de machine eenvoudig en compact te stallen, of om de machine aan te passen aan uw lengte.

Toro TimeCutter zitmaaier

TORO TimeCutter® ZS 3200S zero-turn maaier van 81 cm

De TimeCutter® ZS3200S zero-turn zitmaaier wordt aangedreven door een hoogwaardige Toro® 452 cc motor met één cilinder. Hij beschikt over een compact bovenuitworpdek van 81,3 cm breed en 10,2 cm diep met een handige wasaansluiting. Een extra hoge stoel van 45,7 cm zorgt voor een soepele, comfortabele rit. De machine is wendbaar wanneer er weinig plaats is, en het exclusieve Smart Speed® bedieningssysteem geeft u 3 snelheden voor meer controle bij het trimmen, maaien en slepen van werktuigen.

Specificaties

 • 452 cc Toro motor
 • Maaidek van 81 cm
 • Smart Speed® bedieningssysteem
 • 3 jaar beperkte garantie

Toro Titan XS zitmaaier

TORO TITAN XS5450 zero-turn maaier van 137 cm met gelast maaidek en MyRIDE

Gedaan met hobbelige ritten. Bescherm uw lichaam tegen het ruwste terrein en vermijd lage maaisnelheden met het MyRide ophangingssysteem*. Met MyRide blijft u in controle en worden schokken van de bodem geabsorbeerd door de maaier, niet door u.

Specificaties

Met MyRIDE®

 • Schakel een versnelling hoger. Pas uw maaisnelheid vrij aan zonder in te boeten aan maaikwaliteit
 • Met MyRide behoudt u de controle en worden schokken van de bodem geabsorbeerd door de maaier, niet door u.
 • Stuurt soepel en minder schokkerig dan machines van andere fabrikanten dankzij de schokdempers
 • Het 50 grade, 10 gauge ultrasterke maaidek met versterkte voorrand met afgeronde bumper is bestand tegen de zwaarste klappen

Compleet assortiment

Het complete assortiment van Toro beslaat maarliefst 30 gazon- en zitmaaiers. Voor meer informatie omtrent prijzen en het complete assortiment kunt u contact met ons opnemen.