Massey Ferguson tractoren

Het meest complete Massey Ferguson tractorprogramma voor alle bedrijven.

Efficiënte, betrouwbare motoren die gebruik maken van de nieuwste technieken, werken samen met intelligente maar gebruiksvriendelijke transmissies om geheel te voldoen aan de wensen van de landbouwer, zodat hij een breed bereik van werktuigen optimaal kan inzetten en gelijktijdig de bedrijfskosten laag kan houden.

Massey Ferguson logo 2023

Bekijk uw Massey Ferguson in 3D

Via deze unieke tool kunt u bijna alle MF producten in een 3D weergave bekijken en inzoomen op de unieke eigenschappen. Deze pagina wordt in een nieuwe pagina geleden en werkt het best op uw computer of tablet.

De Wereld van MF in 3D!

Productiviteit

Wij hebben gebruiksvriendelijke oplossing ontwikkeld waarin frequent gebruikte functies zijn geautomatiseerd, waardoor de bestuurder zich volledig kan concentreren op de uit te voeren taak en het gebruikte werktuig. De bestuurder heeft centraal gestaan bij de ontwikkeling van de bedieningselementen, zodat alle handelingen die nodig zijn om een klus te klaren eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

Geleidingssystemen en wendakkermanagement zorgen voor een verhoging van de precisie en beperken verliezen. Daarmee neemt de werkcapaciteit toe en worden moeiteloos lange werkdagen gedraaid, zodat de productiviteit van zowel bestuurder als machine toeneemt.

Comfort

Cabines van Massey Ferguson zijn speciaal ontwikkeld om bestuurders steeds een hoge mate van comfort te bieden, ongeacht het soort werk dat zij uitvoeren, of hoeveel uren zij op de tractor doorbrengen.

Transmissies die het werk voor u opknappen, ergonomisch ontworpen bedieningselementen en een uitstekend zicht rondom ongeacht het soort werk, maken van een Massey Ferguson-tractor de ideale werkplek.

De automatisering van veelvuldig herhaalde taken en de moeiteloze bewaking van machine en werktuigen, helpen u eenvoudig en snel meer hectaren te bewerken.

Efficiëntie en Duurzaamheid

Functies die de efficiëntie en het rendement van uw tractor verder verhogen.

AGCO Power-motoren zijn de meest productieve motoren die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Zij zijn goed voor besparingen op het brandstofverbruik tot wel 16% en functioneren met een optimaal rendement zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. De transmissies zijn ontwikkeld om samen te werken met deze motoren, maken topsnelheden mogelijk bij lage motortoerentallen en maken gebruik van cruisecontrol voor een verhoogde opbrengst en een maximaal rendement.

Doordat systemen als fronthefinrichtingen en voorladers zijn geïntegreerd in het ontwerp, kunnen de tractors optimaal functioneren met aan de voorzijde gemonteerde werktuigen, zonder in te boeten aan wendbaarheid en zicht rondom.

Technologie

De technologische oplossingen die zijn geïntegreerd in de Massey Ferguson-machines, zijn een duidelijke indicatie van de snelheid waarmee ontwikkeling en innovatie vooruitgang vinden bij Massey Ferguson. Waar het aankomt op het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van de taken bij de hoogst mogelijke productiviteit, staat informatie gelijk aan kracht.