Massey Ferguson Hooibouw voor Schudders, Maaiers en Harken

Hooibouw

Met de toevoeging van deze indrukwekkende reeks MF hooibouwmachines aan het huidige programma van tractoren, oogstmachines, en verreikers, is Massey Ferguson trots om nu een full-line programma aan machines te bieden inclusief zeer efficiënte maaiers, schudders, en harken van hoge kwaliteit.

Massey Ferguson logo 2023

MF DM & M serie Maaiers

MF DM Trommelmaaier

De trommelmaaiers uit de M-serie van Massey Ferguson bieden een betrouwbare en economische oplossing voor het oogsten van hoogwaardig gewas, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. Een exacte snede met een hoge uitvoer zorgt voor een perfect compact zwad. Grote hoeveelheden gewas kunnen snel worden gemaaid zonder gevaar voor blokkering of schade. Massey Ferguson-trommelmaaiers zijn verkrijgbaar in voor en achter aangebouwde versies.

MF Schijvenmaaiers en kneuzers

Het geheim van een perfecte snede

Het hart van dit systeem is een continue, groot bemeten zeshoekige as en een robuuste haakse aandrijving onder alle maaierschijven. Dit resulteert in een gelijkmatige vermogensdistributie over alle maaierschijven en een uitbalancering van draaimomentbelastingen.

De slijtage van componenten is belangrijk lager in vergelijking met een maaibalk met conventionele rechte tandwielaandrijving. De componenten zijn gemonteerd op een robuuste maar flexibele eenheid. De Massey Ferguson-schijvenmaaiers met compacte haakse aandrijving zijn duurzaam en vragen een laag aftakasvermogen. Zo zorgen ze voortdurend voor kostenbesparende hoge maaiprestaties.

MF TD-Serie Schudders

MF TD schudders

Nieuwste generatie Schudders met een hoog rendement. Wanneer het om het drogen van het hooi gaat, is het vrijwel onmogelijk om Moeder Natuur te overtreffen.

Alle MF-modellen zijn eenvoudig te configureren en aan te passen voor snelle en efficiënte grondbewerking. Gesynchroniseerd heffen van de uitwendige rotoren via een centraal hydraulisch hefsysteem hierbij zorgen drukcilinders voor optimale prestaties en sluiten belasting aan één kant uit – zelfs op hellingen.

Werkomstandigheden

Net als met alle Massey Ferguson-schudders wordt het gewas opgepakt door de tanden en voorzichtig gekeerd, zonder schade. Zo ontstaat een lichte, losse en goed gemengde mat van gewas, met als resultaat een eindproduct van topkwaliteit. Dankzij het centrale randspreidingssysteem dat standaard is gemonteerd, vormen veldranden geen probleem meer. Zelfs het laatste grassprietje wordt keurig geoogst. Door het aanpasbare hoekspreidingssysteem kunt u uw machine altijd aanpassen aan de oogstomstandigheden. In werkpositie is het transportchassis voor de rotors ingeklapt, waardoor een optimaal zwaartepunt wordt verkregen.

Daardoor komt het chassis niet in het uitwerppad van het gewas en de belasting door de middenrotors wordt tot een minimum beperkt – perfecte voorwaarden voor het produceren van hoogwaardig gewas.

MF RK-Serie Harken

MF RK harken

High Performance range van harken

Uitstekende harkkwaliteit, gebruiksvriendelijk en duurzaam ontwerp – deze kwaliteiten geven u een goede reden om een hark van Massey Ferguson te kopen.

Werkomstandigheden

Alle aandrijvingen in de harken van Massey Ferguson zijn uitgerust met overbelastingsbeveiliging. Dit voorkomt uitgebreide reparaties en lange uitvaltijden tijdens het oogstseizoen.

Hark met 2 of 4 rotors

Tegenwoordig zijn grote harken sleutelelementen in de oogstketen. Defecten kunnen leiden tot het stoppen van andere oogstmachines en kunnen de oorzaak zijn van grote kosten en verstoringen. Sluit daarom geen compromissen wanneer u uw nieuwe hark koopt. Massey Ferguson heeft zijn jarenlange ervaring gecombineerd met de nieuwste technische kennis en hieruit een reeks hoogwaardige grote harken ontworpen.

De praktische kenmerken die alle machines gemeen hebben, zijn:

  • Robuuste constructie
  • Gemak van de bediening
  • Uitstekende harkkwaliteit