Aanhangwagens en trailers

Hapert aanhangwagens

WERK MET DE STERKSTE AANHANGWAGEN

Op uw aanhangwagen moet u altijd en overal kunnen rekenen. Dag in, dag uit. Daarom neemt u alleen genoegen met de allerbeste transportoplossing, die elke klus aankan en dat iedere dag weer bewijst. Net zo belangrijk is dat elke lading snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt. Dat is ook de reden waarom u de hoogste eisen stelt aan de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van uw aanhangwagen. Daarom kiest u voor HAPERT.
Als officieel dealer hebben wij ruim keus uit Hapert aanhangwagens.

Brian James Trailers

Al meer dan twintig jaar geniet Brian James Trailers het vertrouwen van autoliefhebbers en professionals als toonaangevend leverancier van lichtgewicht autotransportmiddelen van topkwaliteit.

Producten die duurzaam zijn zonder dat ze buitensporig zwaar hoeven te zijn. Tegenwoordig is vooruitgang gericht op het maken van hoogwaardige ontwerpen voor de toekomst die resulteren in producten die voldoen aan de specialistische behoeften van autoliefhebbers als professionals. De volledige kwaliteitswaarborg die onze klanten van ons verwachten, wordt daarbij gehandhaafd.

Onderhoud en reparatie

Ook kunt u bij ons terecht voor gebruikte aanhangwagens en paardentrailers en natuurlijk voor reparaties en/of onderhoud.

Wij beschikken over een werkplaats met hefbrug, remmen testbank en een banden balanceerapparaat en hebben uiteraard een groot aantal onderdelen op vooraad.