Aanhangwagens en trailers

Category:

Atec aanhangwagens

Atec heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het maken van de beste professionele paardentrailers en aanhangwagens voor binnen- en buitenland. Doordachte unieke kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem. Of het nu gaat om ons speciale geventileerde chassis of onze unieke klepconstructie, alles is degelijk geconstrueerd uit hoogwaardige materialen met een uitgekiend design.

Het uitgebreide assortiment van Atec staat garant voor maximaal comfort en optimale veiligheid. Niet voor niets is de slogan, Atec: value on wheels.

Brian James Trailers

Al meer dan twintig jaar geniet Brian James Trailers het vertrouwen van autoliefhebbers en professionals als toonaangevend leverancier van lichtgewicht autotransportmiddelen van topkwaliteit.

Producten die duurzaam zijn zonder dat ze buitensporig zwaar hoeven te zijn. Tegenwoordig is vooruitgang gericht op het maken van hoogwaardige ontwerpen voor de toekomst die resulteren in producten die voldoen aan de specialistische behoeften van autoliefhebbers als professionals. De volledige kwaliteitswaarborg die onze klanten van ons verwachten, wordt daarbij gehandhaafd.

Onderhoud en reparatie

Ook kunt u bij ons terecht voor gebruikte aanhangwagens en paardentrailers en natuurlijk voor reparaties en/of onderhoud.

Wij beschikken over een werkplaats met hefbrug, remmen testbank en een banden balanceerapparaat en hebben uiteraard een groot aantal onderdelen op vooraad.