Massey Ferguson MF 1500

De MF 1500 serie is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en gebouwd volgens dezelfde standaarden als de grotere trekkers van Massey Ferguson.

De nieuwe driecilinder dieselmotor voldoet aan Stage V en wordt geleverd in twee uitvoeringen, 20 pk en 25 pk, die beide zijn uitgerust met een gebruiksvriendelijke en efficiënte transmissie. Met vierwielaandrijving en de aftakas opties vormen deze trekkers de ideale keuze voor de meest uiteenlopende werkzaamheden in vele sectoren. Ongecompliceerde en betrouwbare functies maken de trekkers geschikt voor allerlei toepassingen van grondbewerking en gemeentewerken tot werk voor kleine landbouwbedrijven, particulieren en gespecialiseerde producenten zoals kaskwekers.

Met zijn soepele efficiëntie biedt de MF 1500 serie toegang tot lage gebouwen, lastige hoeken en kleine ruimten. De trekkers voelen zich net zo thuis op het veld met allerlei werktuigen als op de weg of op een golfbaan voor nauwkeurig maaiwerk. Of u nu werkt in kleinschalige landbouw, een groter landbouwbedrijf, grondbewerking of als loonwerker, u kunt erop vertrouwen dat de MF 1500 serie u efficiënt, krachtig en betrouwbaar helpt te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen

Verfijnde kant

De MF 1500-serie heeft een reputatie als een krachtige en betrouwbare tractor voor zeer verschillende toepassingen. Massey Ferguson heeft zijn positie op de markt van compacttractoren versterkt met de introductie van een nieuw model met hydrostatische transmissie, dat wordt aangedreven door een driecilinder dieselmotor.

Kenmerken

De nieuwe modellen hebben een hydrauliek-opbrengst van 74 l/min en zijn voorzien van een joystick bediening. Met het oog op eenvoudig gebruikersgemak, een luisterend oor voor gebruikerswensen en gevoel voor techniek zorgt Massey Ferguson er voor dat deze nieuwe serie klaart is voor de toekomst.

Hydraulisch systeem

Modellen met een hydrostatische transmissie zijn uitgerust met een middenaftakas (2000 tpm). Standaard wordt op alle tractoren een achteraftakas met 540 tpm gemonteerd, op de MF 1529, MF 1530, MF 1540 en MF 1547 is daarnaast nog een tweede aftakastoerental beschikbaar, 1000 tpm. Alle modellen zijn uitgerust met een driepuntshef van categorie I, met een hefcapaciteit tussen 600 kg en 1580 kg.

Brochure

Download brochure van MF1500