Massey Ferguson MF 1700 M

Uw nieuwe compacte partner

Massey Ferguson breidt haar productassortiment voortdurend uit om klanten machines te bieden die perfect voldoen aan hun behoeften. Nu versterkt Massey Ferguson de serie compacte trekkers met de introductie van twee nieuwe modellen in de MF 1700-serie, van 35 – 67 pk.

Motor

De nieuwe modellen zijn zeer compleet uitgerust, met een motor die voldoet aan Stage V, een nieuwe HST-transmissie (die precieze bediening en een hogere topsnelheid mogelijk maakt) en een nieuwe, af-fabriek gemonteerde cabine. Deze trekkers zijn gebouwd voor een breed scala aan toepassingen en leveren prestaties, vermogen, betrouwbaarheid en comfort van het hoogste niveau.

De trekkers uit de nieuwe MF 1700 M-serie worden aangedreven door drie- of viercilinder dieselmotoren. Deze voldoen aan de strenge Stage V-uitstootnormen dankzij een geavanceerd alles-in-eensysteem waarin de componenten voor de uitlaatgas nabehandeling zijn geïntegreerd in een compacte unit. Dit systeem, voorzien van commonrail-brandstofinjectie, garandeert dat de trekkers uit de MF 1700 M-serie al het vermogen leveren dat u nodig heeft, en gelijktijdig het milieu ontzien. Doordat het onder de motorkap is gemonteerd, blijft het uitstekende zicht vanuit de cabine in stand.

Transmissie

De trekkers uit de MF 1700 M-serie zijn uitgerust met een nieuwe hydrostatische transmissie met 3 groepen of een mechanische transmissie met 12 versnellingen.

In de HST-transmission wordt gebruiksgemak gecombineerd met grotere prestaties. Met de geavanceerde bediening kunnen gebruikers met één pedaal van richting veranderen, snelheden voor cruisecontrol kiezen en in het geheugen opslaan en aanpassen. In deze transmissie wordt een omkeerhendel toegepast waarmee de rijrichting kan worden gekozen, net als bij de landbouwtrekkers, wat bijdraagt aan de veiligheid en comfort. Met een snelheidshendel kan de chauffeur de cruise-snelheid al rijdend aanpassen bij ingeschakelde cruisecontrol en zo nog efficiënter en comfortabeler werken. De chauffeur kan zijn aandacht gericht houden op de bediening en de instellingen van het werktuig, zonder zich bezig te hoeven houden met de snelheid van de trekker. Perfect voor transportwerk; met de nieuwe HST-transmissie is een hogere topsnelheid tot 34 km/h mogelijk. De mechanische 12×12-transmissie biedt maximale prestaties en een hoog brandstofrendement, dankzij de beproefde, efficiënte componenten. Met 4 gesynchroniseerde versnellingen in drie groepen, is dit de ideale transmissie voor al uw landbouwtoepassingen.

De automatische vierwielaandrijving verhoogt de productiviteit en de veiligheid van de MF 1700 M-serie. Zodra het rempedaal wordt ingedrukt, schakelt het systeem om van tweewielaandrijving naar vierwielaandrijving, waarbij op alle vier wielen wordt geremd.

Brochure

Download brochure MF 1700 M