Massey Ferguson MF 1840

Gemak op de weg, gemak in het veld met de Massey Ferguson MF1840.

Het eerste grote voordeel ontdekt u al voordat u het veld bereikt. Hoewel de Massey Ferfuson MF 1840 is uitgerust met een brede pick-up, blijft de transportbreedte uitzonderlijk gering dankzij het centerlijnontwerp, waardoor het vervoer over smalle paden en door nauwe dammen probleemloos verloopt. Wanneer u in het veld bent aangekomen worden geen handmatige handelingen vereist om de balenpers van ‘transportstand’ in ‘werkstand’ te zetten. U laat eenvoudig de pick-up neer en begint met balenpersen.

Centerlijn

De unieke centerlijnconstructie is ontwikkeld om de balenpers recht achter de tractor te laten lopen, waardoor het gebruiksgemak ongeëvenaard is in zijn klasse zijn efficiëntie in het veld. Bovendien zorgt dit ontwerp voor een beter gewichtsverdeling en daardoor voor een lagere bodemverdichting.

Superieure invoer

De 1,9 meter brede pick-up is ontworpen met een kleine diameter en een laag profiel met dicht op elkaar geplaatste tanden, die ervoor zorgen dat het zwad netjes in zijn geheel wordt opgeraapt, zonder het gewas te beschadigen. De tastwielen, die standaard aan weerszijden zijn gemonteerd, helpen de pick-up om de bodemcontouren nog beter te volgen, wat beschadiging van de pick-uptanden voorkomt.

Brochure

Download PDF Brochure