Massey Ferguson MF 3700 AL

Uw veelzijdige partner

Met een keuze van 75pk, 85pk, of 95pk zijn de nieuwe MF3700 AL tractoren specifiek ontworpen om stabiliteit en comfort te combineren met hoge specificaties voor degene die in bergachtig of moeilijk terrein werken. Ze zijn beschikbaar met een vlakke vloer, of een lage positie cabine welke de totale hoogte beperkt tot 2.44m.

Goede stabiliteit door een nieuw breder chassis en grotere wielen. Met de krachtige motoren en compacte afmetingen kan men op de veelzijdige MF 3700 AL vertrouwen optimaal te presteren voor veeleisend werk in bergachtig terrein, in de groentechniek sector, in het veld en op de boerderij.

Motor

Met zijn moderne 3,4 liter 4-cilinder motor welke vermogens levert van 75pk tot 95pk en tot wel 395Nm aan koppel op het sterkste model, heeft de MF 3700 AL het vermogen om te werken met de meest verschillende werktuigen om veel taken succesvol uit te kunnen voeren.

Deze motoren voldoen aan de stage 3B norm zonder toevoeging van AdBlue, dit dankzij het geavanceerde commonrail injectiesysteem, het electronische motormanagement, en de ‘All-in-one‘ technologie. In deze compacte unit bevinden zich alle nabehandelingscomponenten (DOC en DPF) en is buiten de motorkap geplaatst, welke hierdoor slank blijft voor perfect zicht.

De motor heeft een lange service-interval van 600 uur waardoor onderhoudskosten worden gereduceerd. Stilstand wordt verder tot een minimum beperkt door de 105 liter brandstoftank op modellen met een vlakke vloer. Er is geen noodzaak tot het bijvullen van AdBlue, hierdoor is het routine onderhoud simpel en zijn de bedrijfskosten lager.

Transmissie

Alle Massey Ferguson 3700 AL tractoren bieden met de 24/12 Speedshift een soepel schakelende tweetraps powershift transmissie met Powershuttle welke simpel wisselen tussen vooruit en achteruit mogelijk maakt.

Efficiente en makkelijke knoppen op de versnellingshendel maken het de chauffeur mogelijk te (ont-) koppelen en te wisselen tussen de Hi/Lo Speedshift trappen – hierdoor is het mogelijk 8 keer koppelingsloos te schakelen binnen één van de drie groepen.

Geavanceerde bediening is mogelijk door de unieke multifunctionele joystick, welke alle transmissiefuncties bedient naast de hydraulische regelventielen of een voorlader. Met alle bedieningselementen comfortabel binnen handbereik kan de chauffeur zich concentreren op het werktuig en daar het maximale uit te halen.

Brochure

Download brochure MF 3700 AL