Massey Ferguson MF 3700 serie

Meer details

De nieuwe MF 3700 is bedoeld voor maximale efficiëntie en lage operationele kosten door middel van de nieuwste ongecompliceerde en betrouwbare technologieën.

Efficiënte aandrijflijnen, moderne naleving van de Stage 3B-emissienormen, een laag brandstofverbruik, lange service-intervallen en indrukwekkende tractie en hefvermogens, gecombineerd met lage onderhoudskosten – met de MF 3700 bereikt u een meer winstgevende bedrijfsvoering op uw landbouwbedrijf. En met elke extra hectare die u bewerkt, neemt de winstgevendheid alleen maar toe.

Motor

De MF 3700-serie wordt aangedreven door de nieuwe generatie Stage 3B-viercilindermotoren van 75 tot 105 pk, die meer vermogen en koppel leveren voor het verrichten van veeleisende taken en bedienen van werktuigen met een hoge capaciteit. Deze commonrail-motoren bieden twee motortoerentalgeheugens (Efficient-uitvoering) en één motorgeheugen (Essential-uitvoering), waarmee voorkeurinstellingen kunnen worden vastgelegd voor uw rijgemak.

Een grotere brandstoftank van 74 liter met een optionele extra brandstoftank van 30 liter verminderen werkonderbrekingen om te tanken. De brandstoftank is nu toegankelijk op de motorkap, wat tijd bespaart bij het tanken en de toegankelijkheid verbetert wanneer aan de voorzijde een werktuig is aangebracht. De nieuwe motoren hebben langere service-intervallen van 600 uur voor lagere servicekosten en minder stilstand.

In de herziene indeling van de uitlaat is het emissieregelsysteem nu buiten de motorkap geplaatst, zodat het lager zit en de bestuurder een vrij uitzicht naar voren biedt.

Uitvoeringen

Wijngaard, speciaal, Fruit, Verlaagd, Breed met laag zwaartepunt

Brochure

Download Brochure MF 3700 serie