Massey Ferguson MF 4700 M

Ongecompliceerde efficiëntie

Massey Ferguson heeft altijd innovatieve maar praktische machines geleverd die landbouwers helpen efficiënt te reageren op de moderne uitdagingen. In de nieuwe MF 4700 M serie wordt deze traditie voortgezet, door het aanbieden van een moderne, zeer krachtige en zwaar uitgevoerde, ongecompliceerde trekkerserie, die een uitzonderlijke efficiëntie biedt aan elk type landbouwer, waar ook ter wereld.

Met een eenvoudig nieuw ontwerp, geproduceerd in de modernste fabrieken over de hele wereld, met een nieuwe keuze aan transmissies, efficiënte aandrijflijnen en hoog comfort biedt deze serie uitzonderlijke waarde voor zijn geld in iedere sector.

Motor

De 3,3 liter AGCO Power driecilinder motor staat bekend om zijn betrouwbaarheid en lage brandstofverbruik, die kenmerkend zijn voor de MF 4700 M serie. De motor levert 82 pk tot 100 pk en voldoet aan de hoogste Stage V-emissienormen dankzij het prijswinnende All-in-One-systeem. Aangezien de trekker en de motor van dezelfde fabrikant afkomstig zijn, kunt u erop vertrouwen dat beide voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor fabricage. Omdat ze zijn ontworpen voor gezamenlijk gebruik, bieden ze een onovertroffen compatibiliteit en efficiëntie. De motoren in de MF 4700 M serie hebben allemaal een lange slag voor een hoog koppel over een breed scala aan toerentallen. Het maximumkoppel wordt bereikt bij lage toerentallen.

Met een laag nominaal motortoerental van slechts 2.000 tpm wordt niet alleen het brandstofverbruik geminimaliseerd, maar ook het lawaai en de slijtage, wat resulteert in lagere brandstofrekeningen en een prettigere werkervaring.

Transmissie 12×12

De MF 4700 M serie trekkers is voorzien van een moderne en kostenefficiënte transmissie die het vermogen efficiënt en effectief overbrengt en daarmee brandstof bespaart. De gesynchroniseerde transmissie biedt in totaal twaalf vooruit- en twaalf achteruitversnellingen in twee groepen. Zes versnellingen dienen voor het typische veldwerkbereik van 4 – 12 km/h, terwijl de maximumsnelheid 40 km/h bedraagt.

Met de makkelijke schakelknop op de versnellingshendel kan worden geschakeld tussen versnellingen zonder het koppelingspedaal te bedienen. Met een standaard mechanische shuttle kan makkelijk van richting worden veranderd, terwijl de optionele Power Shuttle bediening met tiptoetsen biedt voor vooruit- en achteruitschakelen zonder gebruik van het koppelingspedaal.

De juiste snelheid voor iedere taak is gemakkelijk te kiezen met de versnellingshendels die comfortabel binnen handbereik van de bestuurder liggen, maar niet in de weg zitten bij het op- en afstappen . De optie Super Creeper is beschikbaar als extreem lage snelheden tot 140 m/h* vereist zijn voor specifieke taken.

*bij 1.400 tpm met 16.9R34 banden en 12×12

Brochure

Download brochure MF 4700 M