Massey Ferguson MF 5700 M

Ongecompliceerde efficiëntie

Met dit nieuwe en ongecompliceerde programma biedt Massey Ferguson een zeer moderne trekker met superieure prestaties voor het zware werk die uitzonderlijke efficiëntie biedt voor ieder type landbouwer. Vijf nieuwe viercilinder trekkers uit de MF 5700 M Series bieden keuze tussen een ongeëvenaarde 12 x 12 versnellingsbak of de befaamde Dyna-4 transmissie.

Met een hefcapaciteit tot 5.2t is deze trekker ideaal voor zeer uiteenlopende werkzaamheden op het veld maar ook voor laadwerkzaamheden en transport. Alle uitvoeringen zijn voorzien van vele moderne functies en hoogwaardige specificaties, en zijn verkrijgbaar met vele opties en accessoires.

Motor

De 4,4-liter AGCO Power viercilinder motor staat bekend om zijn betrouwbaarheid, robuustheid en lage brandstofverbruik, die kenmerkend zijn voor de MF 5700 M-serie. De motor levert 95 pk tot 135 pk en voldoet aan de hoogste Stage V-emissienormen dankzij het prijswinnende All-in-One-systeem.

Aangezien de trekker en de motor van dezelfde fabrikant afkomstig zijn, kunt u erop vertrouwen dat beide voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor fabricage. Omdat ze zijn ontworpen voor gezamenlijk gebruik, bieden ze een onovertroffen compatibiliteit en efficiëntie.

De motoren in de MF 5700 M-serie hebben allemaal een lange slag voor een hoog koppel over een breed scala aan toerentallen. De MF 5700 M-serie bereikt zijn maximumkoppel bij lage toerentallen van slechts 1.500 tpm. Daardoor daalt niet alleen het brandstofverbruik, maar ook het geluidsniveau en de slijtage, zodat de bedrijfskosten afnemen en de operator meer plezier in zijn werk heeft.

Bestuurdersplaats

Omdat bij het ontwerp van de MF 5700 M serie al nadruk is gelegd op comfort en gebruiksgemak, wordt zwaar werk met deze tractoren een genot.

Grijprails op de grote openslaande deuren bieden eenvoudige toegang tot de treden en door de brede deuropeningen. De geheel vlakke vloer vormt de meest toegankelijke en ruime bedieningsomgeving op de markt met zijn breedte van 1.300 mm van stijl tot stijl.

Zodra de bestuurder zit, zorgt een ergonomische indeling voor gebruiksgemak met een intuïtieve functiebediening die zelden is vertoond in trekkers van dit formaat en dit type. Met zijn moderne design biedt de MF 5700 M hoge niveaus van bediening en automatisering met elektro-hydraulische activering van de differentieelsloten en vierwielaandrijving.

De Dyna-4 modellen bieden nog meer comfort dankzij de cabinevering die het welzijn van de bestuurder aanzienlijk verhoogt tijdens lange werkdagen. In het mechanische systeem wordt gebruik gemaakt van twee dempende ‘silent block’-bussen die de cabine aan de voorzijde ondersteunen en een tweetal veerpoten aan de achterzijde van de cabine.

Zicht

Alle MF 5700 M trekkers zijn voorzien van een toonaangevende cabine van topkwaliteit, die uitstekend zicht biedt door de grote voorruit, brede glazen deuren en gewelfde kwartramen. Het fantastische uitzicht over de motorkap is mogelijk door het compacte ‘All-in-One‘ SCR-systeem dat 360° zicht biedt voor optimaal comfort en veiligheid bij het werk.

Het optionele Visio-dak verruimt het zicht bij werk met een voorlader nog verder.

Opties

De MF 5700 M serie wordt geleverd met een scala aan moderne opties, inclusief het voorladersubframe af fabriek voor eenvoudige montage van exclusieve werktuigen voor de MF FL serie, en het ideale zicht naar boven door het Visio-dak met bescherming tegen vallende voorwerpen (FOPS).

Brochure

Download brochure MF 5700 M