Massey Ferguson MF 5S

De beste trekker in zijn klasse voor akkerbouwers en veehouders

Simpelweg de beste trekker in de klasse van 105 – 145 pk. De nieuwe MF 5S-serie biedt een onovertroffen zicht rondom, gecombineerd met een uitstekende wendbaarheid

De nieuwe trekkers bieden prestaties van wereldklasse en combineren duurzaamheid met comfort en controle op een hoog niveau, samen met een breed uitrustingsprogramma en vele beschikbare opties om aan te sluiten bij al uw toepassingen.

Motor

De AGCO Power, viercilindermotor van 4,4 liter voldoet aan de Stage V-uitstootnorm dankzij het compacte, alles-in-één nabehandelingssysteem (DOC + SCR + SC). Alle modellen leveren meer vermogen bij een lager verbruik van brandstof en AdBlue®. Een elektronisch geregelde afvoerklep voor de turbo zorgt voor een verdere verbetering van de prestaties en een reductie van de uitstoot. Voor een verdere reductie van de bedrijfskosten en het brandstofverbruik zorgen de Super Eco-transmissie voor transportwerk, de Eco-stand van de aftakas en de automatische verlaging van het stationaire motortoerental.

Wendbaarheid

Compact en wendbaar, de MF 5S-trekkers zijn bijzonder eenvoudig en gebruiksvriendelijk inzetbaar – in het veld, op de weg en op het erf rondom stallen en gebouwen.

Comfort

Brede keuze aan specificaties, zoals Essential, Essential Panoramic, Efficient en Exclusive – alle voorzien van een comfortabele, stille en koele cabine met een eenvoudige en efficiënte vering.
De eenvoudig toegankelijke cabine biedt dankzij het grote glasoppervlak en de steil aflopende motorkap het beste zicht van alle, momenteel op de markt verkrijgbare trekkers, tot op slechts 4 m vóór de trekker.
De nieuwe geveerde vooras zorgt voor een verdere verhoging van het comfort.
De nieuwe, intuïtieve Datatronic 5-console (standaard op de Exclusive-uitvoering) geeft u alle informatie die u nodig heeft om alle trekkerfuncties te beheren en te bedienen.
Dankzij de nieuwe armsteun en de perfecte ergonomie liggen alle bedieningselementen soepel binnen handbereik voor een moeiteloze bediening.

Ergonomie

De MF 5S biedt eenvoudig toegang tot de cabine via ruime portieren en brede, zorgvuldig geplaatste treden. Hier vindt u alle bedrijfsinformatie die u nodig heeft op het uitgebreide nieuwe dashboard. Gebruiksgemak is gegarandeerd doordat alle schakelaars op de juiste plaatsen zijn gepositioneerd en alle bedieningselementen gemakkelijk in de hand liggen. De nieuwe armsteun bevat alle belangrijke elementen in een combinatie van eenvoud en bedieningsgemak, met alle hoofdfuncties ergonomisch gegroepeerd. Hier treft u ook de snelle en gebruiksvriendelijke bedieningselementen aan voor items als de Bluetooth-telefoon en de radio.

Specificaties

Alle vijf trekkers uit de MF 5S-serie zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen Essential, Efficient of Exclusive. Deze pakketten omvatten een serie van functies die de prestaties en het comfort verhogen en aansluiten bij een breed pallet van toepassingen. Tot de kenmerkende uitrustingsvarianten behoren de opbrengstregeling van de hydrauliekpomp, aansturingen van de hydraulische ventielen, AutoDrive, joystickbedieningen en cabinevering.