Massey Ferguson MF 7700 S

Geboren voor de boerderij

De MF 7700S trekkerserie is speciaal ontworpen om aan de eisen te voldoen van professionele agrariërs.

Met een ruime keuze aan vermogen, transmissies, cabineuitvoeringen, hydrauliek en aftakas opties, kan de MF 7700S samengesteld worden naar uw wensen eisen. Hierdoor biedt de MF 7700S de juiste, practische en betrouwbare oplossingen.

MF NEXT EDITION-MODELLEN DIE PRESTATIES, COMFORT EN PRODUCTIVITEIT VERBETEREN

Bekroond tot Machine of the Year 2019, zal de MF 7719 S bestuurders gegarandeerd naar het VOLGENDE niveau brengen met het NIEUWE NEXT Edition-pakket.

Exclusieve en onderscheidende kleuren (rood of volledig zwart), geselecteerde uitrustingskenmerken waaronder uitgebreide standaarduitrusting en hoogwaardige extra’s voor ongeëvenaarde prestaties, productiviteit en een hoge prijs-kwaliteitverhouding.

Vraag uw plaatselijke Massey Ferguson-dealer om alles te weten over de uitstekende eigenschappen van onze NEXT Edition-modellen.

MF 7719 S Dyna-VT NEXT Edition (190 pk)

Speciale kenmerken:
• Heavy duty geïntegreerde fronthef met een hefvermogen van maximaal 4.000 kg
• SpeedSteer; biedt sneller en gemakkelijker manoeuvreren door het aantal stuuromwentelingen te verminderen.
• MFGuide voorbereiding, inclusief Datatronic 5 touchscreen terminal voor het beheren van trekker- en precisielandbouwfuncties
• MF Connect telemetrie met 3 jaar abonnement
• 2,55 m brede achterspatborden met verlengers
• Brede meedraaiende voorspatborden
• Nieuwe standaard bandenmaten, waaronder 650/65R42 WF – 540/65R30 WA om tractie te verbeteren en verdichting te voorkomen
• Tot 16 LED werk- en wegverlichting

Motor

Massey Ferguson weet dat lage kosten per draaiuur en gemoedsrust zeer belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering. Dit is de reden dat we een nieuw, onderhoudsvrij, all-in-one uitlaatgas nabehandelingssysteem ontwikkeld hebben. Het antwoord op de laatste regelgeving, en is geheel transparant voor de gebruiker. Het system maakt gebruik van een combinatie tussen een Diesel Oxidatie Katalysator(DOC), SCR katalysator en een Roetkatalysator (SC). Perfect geïntegreerd in de trekker zorgt dit systeem voor compromisloze prestaties en perfect zicht, voor een lange tijd.

Brochure

Download brochure MF 7700 S