Massey Ferguson MF 7S

De ultieme tractor in het veld

De nieuwe MF 7S is voorzien van de allernieuwste technologie en stelt zo de nieuwe normen op het gebied van gebruikersgemak en betrouwbaarheid, om de gebruiker ultieme efficiëntie te bieden en daarbij de bedrijfskosten te verlagen.

De MF 7S is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van landbouwprofessionals, ongeacht uw bedrijf en activiteiten, en is bij uitstek geschikt voor gebruik in een reeks toepassingen, van diverse landbouwactiviteiten tot akkerbouw- en loonbedrijven.

Beschikbaar met een ruime keuze aan motorvermogen, transmissies, cabinespecificaties, hydrauliek en aftakas opties, kunt u uw MF 7S precies afstemmen op uw behoeften.

Perfecte wielbasis voor het perfecte vermorgen

De wielbasis is 2.88 m en biedt verbeterde stabiliteit met of zonder zwaar werktuig, een hoge tractie op het veld en meer comfort tijdens transport.

De perfecte tractor-voorlader combinatie

Uitstekend zicht (smalle motorkap en Visio-Roof optie), hoge hydrauliek opbrengst (tot 190 liter/minuut) en af fabriek gemonteerde voorlader en frame.

Eenvoudige, slimme, duurzame landbouwtechnologieën

Datatronic 5, 9 inch touch-screen voor tractor functies met intuïtieve bediening voor nog nauwkeurigere landbouw met MF-technology • MF Guide biedt een nauwkeurigheid van sub- meter en centimeter, wat de resultaten verbetert door overlappingen te verminderen met een keuze uit Novatel- of Trimble-ontvangers en corrigerende signalen • MF Section Control minimaliseert overlappingen door secties te regelen. MF Rate Control past automatisch de dosering aan terwijl u rijdt, waardoor kostbare input wordt bespaard •

MF Connect-telemetrie helpt u de prestaties van uw machinepark te beheren door op afstand toegang te krijgen tot machinegegevens in realtime om de bedrijfsinformatie te analyseren • MF TaskDoc en MF TaskDoc Pro creëren gedetailleerde job records en dragen deze veilig over tussen het veld en kantoor • Optionele Fieldstar 5-terminal biedt het gemak van een ander touch-screen display, waardoor een gebruiksvriendelijk pakket voor precisielandbouw ontstaat.

Hoge prestaties

Zes-cilinder AGCO-motoren gecombineerd met een Dyna-6 of een Dyna-VT transmissie leveren productiviteit met EPM extra vermogen voor waneer dat het meest nodig is, zodat u de klus efficiënter kunt klaren. Tot 5 hydrauliekventielen achter en drie voor, inclusief fronthef en power beyond, plus een hefinrichting met hoog hefvermogen. Het hydraulische systeem biedt de mogelijkheid sneller te werken met de breedste werktuigen en tegelijkertijd de veelzijdigheid te vergroten.

 

Brochure

Download brochure MF 7 S