Massey Ferguson MF 8700 S

Een nieuw tijdperk voor hoog vermogen

De nieuwe MF 8700 S-serie is een gigant wat betreft veel vermogen. De MF 8700 S is bedoeld voor klanten die behoefte hebben aan minimale uitvaltijd, een geïnspireerd ontwerp en onmiskenbaar vermogen en koppel. Deze machine combineert precisietechnologie met optimale efficiëntie.

Het hart van de MF 8700 S-serie wordt gevormd door de nieuwste motortechnologie, met een strak en eenvoudig ontwerp dat puur prestaties levert, geheel in overeenstemming met de laatste emissienormen. U krijgt meer gedaan, op een efficiëntere manier en met de gemoedsrust die alleen mogelijk is voor wie een hoog vermogen Massey Ferguson-trekker heeft.

motor

De nieuwe generatie AGCO Power-motoren bieden koppel en vermogen op niveaus die voorheen ongekend waren in conventionele landbouwtractoren, en dat bij een minimaal brandstofverbruik.

AGCO POWER 6-cilindermotoren van 8,4 l genereren vermogens van 270 tot 405 pk.
Integratie in één onderhoudsvrije unit, die voldoet aan Stage V, met nabehandelingssysteem voor een combinatie van een roetkatalysator (SC) met de huidige katalysator.
Dankzij de hydraulische klepstoter wordt de klepspeling geheel zelfstandig en onderhoudsvrij afgesteld. Zo bespaart u op de onderhoudskosten voor uw trekker.
Een externe EGR garandeert een verbeterd brandstofrendement en een zuinig gebruik van AdBlue®.
Met dubbele turbolader met elektronisch geregelde wastegate-installatie voor een hoger vermogen en een verbeterd reactievermogen van de motor bij alle toerentallen.

Transmissie

Zodra u de modus heeft geselecteerd waarin u met de trekker wilt werken – hetzij via het voetpedaal, de hendel op de armsteun of met de Power Control-hendel – hoeft u zich uitsluitend nog op het werk te concentreren. De voor- en achteruitsnelheden en de acceleratie kunnen vooraf worden ingesteld en na gebruik automatisch worden beheerd en opgeslagen in het trekkergeheugen voor hergebruik, zodat werkzaamheden met veel omkeerschakelingen minder vermoeiend worden.

MF-technologie

De technologische oplossingen die zowel intern als extern zijn geïntegreerd in de MF 8700 S-serie, zijn een duidelijke indicatie van de snelheid waarmee ontwikkeling en innovatie vooruitgang vinden bij Massey Ferguson. Waar het aankomt op het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van de taken bij de hoogst mogelijke productiviteit, staat informatie gelijk aan kracht. Daarom levert Massey Ferguson ongecompliceerde, betrouwbare technologieën die garant staan voor een ongeëvenaard gebruiksgemak, verhoogde productiviteit en winstgevendheid, door hogere opbrengsten, lagere bedrijfskosten en hogere winsten.

Onderhoud

Vanaf de eerste schetsen is de MF 8700 S ontwikkeld om snel, ongecompliceerd, eenvoudig en betaalbaar routineonderhoud mogelijk te maken. Ongecompliceerde, eenvoudige servicebeurten voorkomen dat het onderhouden van uw trekker tot stress leidt en zorgt dat u meer tijd kunt doorbrengen in het veld of met andere werkzaamheden. Dankzij de zelfstellende kleppen zijn de onderhoudskosten aanzienlijk gereduceerd.

Met een Massey Ferguson trekker uit de MF 8700 S serie blijft de tijd die u op het erf moet besteden aan voorbereiding voor de volgende dag tot een minimum beperkt. Wij hebben praktisch gebruiksgemak gecombineerd met stijl, om ervoor te zorgen dat u uw dagelijks onderhoud snel, moeiteloos en eenvoudig kunt uitvoeren, zodat het onderhouden van uw trekker nooit tot stress leidt en u sneller aan het veldwerk kunt beginnen voor een maximale productiviteit.

Brochure

Download brochure MF 8700 S