Massey Ferguson MF RB F Protec

Vaste kamer systeem

De Massey Ferguson RB 3130F Protec combineert alle voordelen van een vaste kamer pers met de toevoeging van een geïntegreerde wikkelaar voor een continue aansluitend proces van persen en wikkelen. Balen zijn meteen beschermd tegen weersinvloeden van buitenaf en daardoor is de voerkwaliteit gewaarborgd.

Unieke functies

Massey Ferguson is wereldwijd een toonaangevend merk met een uitgebreide ervaring in de productie van hooi en voedergewassen op alle continenten.

De reeks rondebalenpersen van Massey Ferguson is gebouwd voor langdurig gebruik en ontworpen om uw verwachtingen te overtreffen.

Het aantal unieke en gepatenteerde functies maakt dat onze balenpersen zich onderscheiden van de massa.

Bodemdruk

De Massey Ferguson Protec serie is uitgerust met grote lagedrukbanden. Deze zorgen voor meer stabiliteit en voorkomen daarnaast schade aan de graszode en bodem tijdens natte omstandigheden.

Wikkelen

De hydraulisch aangedreven wikkeltafel bestaat uit twee rollen en drie eindloze riemen gemonteerd op een gelast frame voor extra stevigheid. Een sensor onder de middelste riem zorgt er voor dat het wikkelen alleen begint als de baal volledig op de tafel ligt. Vier grote zij-rollers centreren de baal tijdens het wikkelen.

Brochure

Download PDF Brochure