Massey Ferguson MF 6700 S

Pure concentratie van vermogen

De nieuwe MF 6700 S combineert alle voordelen van de 4-cilinder tractor met het trek, duw en hefvermogen van een vergelijkbare 6-cilinder tractor.

Het resultaat is een trekker die geconcentreerd vermogen en compacte kracht combineert, wat ideaal is voor wie een machine met beperkte afmetingen nodig heeft maar wel met de draagkracht en het vermogen aan beide zijden om de nieuwste werktuigen te heffen en aan te drijven.

Motor

Massey Ferguson weet dat lage kosten per draaiuur en gemoedsrust zeer belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering. Dit is de reden dat we een nieuw, onderhoudsvrij, all-in-one uitlaatgas nabehandelingssysteem ontwikkeld hebben. Het antwoord op de laatste regelgeving, en is geheel transparant voor de gebruiker.

Het system maakt gebruik van een combinatie tussen een Diesel Oxidatie Katalysator(DOC), SCR katalysator en een Roetkatalysator (SC). Perfect geïntegreerd in de trekker zorgt dit systeem voor compromisloze prestaties en perfect zicht, voor een lange tijd.

Motormanagement

De MF 6700 S tractoren zijn voorzien van EPM (engine power management – motorvermogenboost) welke op een slimme manier tot wel 20pk vermogen en extra koppel meer levert, precies wanneer u het nodig heeft.

EPM wordt automatisch geactiveerd tijdens transportwerkzaamheden, maar ook in het veld en als de PTO of hydrauliek actief zijn.

Transmissie

U heeft de keuze. Van de ultra efficiënte Dyna-6 tranmissie tot de geavanceerde precisie van de Dyna-VT, wat u ook nodig heeft, de MF 6700 S kan het bieden.

Ontwerp en productie

Wie vandaag een Massey Ferguson-tractor koopt, verwacht dat die voldoet aan de nieuwste normen voor bediening en milieu. Verwacht wordt, dat de allerbeste technologie van dit moment wordt gecombineerd met comfort, eenvoud, betrouwbaarheid, kwaliteit en optimale werkervaringen voor het agrarische bedrijf. De MF 6700 S-serie is ontworpen en gebouwd in AGCO’s productievestiging in Beauvais, Frankrijk, de winnaar van de prestigieuze Franse. Prijs voor de Fabriek van het Jaar 2016, die is georgansieerd door L’Usine Nouvelle, het toonaangevende magazine voor de industriesector in Frankrijk. De locatie in Beauvais ontwerpt en produceert Massey Ferguson-tractoren van 75-400 pk en is Frankrijk’s grootste producent en exporteur van landbouwmachines.

Brochure

Download brochure MF 6700 S