Massey Ferguson MF RB F

Vaste kamer balenpers met hoge capaciteit en kostenefficiënt

De Massey Ferguson RB 3130F balenpersers met vaste kamers hebben een perskamer van 1,5 kubieke meter met 18 Powergrip-walsen en een mechanische achtervergrendeling die een consistente baalvorm en -dichtheid garandeert, terwijl het tweefasen-beschermingssysteem Hydroflexcontrol u op snelheid houdt door tot liefst 80% van de potentiële blokkeringen te voorkomen.

Een extreem betrouwbare en hoogwaardige reeks balenpersen die is afgestemd op uw specifieke behoeften met de productie van hooi-, kuilvoer- en strobalen van hoge dichtheid, terwijl ze toch makkelijk in te stellen en aan te passen zijn.

Hogesnelheidspick-up

Hogere bedrijfssnelheden zijn mogelijk met het nokvrije pick-upontwerp van Massey Ferguson. De nokvrije pick-up heeft minder bewegende onderdelen en is daardoor stiller, eenvoudiger en betrouwbaarder. Weinig onderhoud en minder instelwerkzaamheden besparen tijd en verhogen de productiviteit. Het pick-upsysteem heeft vijf tandarmen met een tussenruimte van slechts 64 mm voor een hogere capaciteit en een soepelere gelijkmatige toevoer bij hoge snelheden.

Op de Massey Ferguson rondebalenpersen is de pick-up heel dicht bij de rotor geplaatst, wat de gewasstroom bevordert en het risico op blokkeringen verlaagt.

Perskamer

De perskamer bestaat uit 18 Powergrip-walsen die garant staan voor een effectieve grip en snellere baalrotatie voor een grotere dichtheid en betere vorm van de baal. De walsen met 10 ribben zijn vervaardigd van een naadloze massieve buis. Deze bieden de hoogste duurzaamheid en prestaties in de branche en staan bekend om hun beproefde ontwerp en het vermogen om de extreemste omstandigheden te doorstaan.

Brochure

Download PDF Brochure