MF 7700 serie

General Details

Voortbouwend op de zeer succesvolle MF 7600 serie, overal in Europa met vele prijzen bekroond, wordt met de MF 7700 de trend voortgezet door Massey Ferguson met zeer betrouwbare, overzichtelijke trekkers die weinig onderhoud behoeven en een hoge mate van efficiëntie in elke agrarische toepassing bieden.

mf7700-inzetDe MF 7700 serie trekkers van Massey Ferguson is speciaal ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van agrarische professionals – wat uw activiteit of omgeving ook is – van gemengd bedrijf tot en met akkerbouwen loonbedrijven. Dankzij de brede keuze in vermogens, versnellingsbakken, cabine specificaties, hydrauliek en aftakas opties kan de MF 7700 aan elke eis worden aangepast, zodat er een breed assortiment speciaal gebouwde praktische, overzichtelijke en betrouwbare oplossingen wordt aangeboden.

Een superieure ervaring op uw bedrijf – In de MF 7700 werken de motor, transmissie, besturing, aftakas en hydrauliek in perfecte harmonie samen om uw werk op efficiënte wijze uit te voeren. Hierdoor is de trekker gemakkelijk en precies te bedienen bij rijden op de openbare weg of manoeuvreren en levert hij een ongekend productieve werkervaring in het veld.
Het Massey Ferguson DNA zit overduidelijk ook in de MF 7700 serie, die profiteert van de vele prijzen toegekend aan zijn voorgangers in dit vermogenssegment van 140-255 pk. Met zijn stijlvolle en slimme ontwerp, efficiënte aandrijflijnen, nieuwste boordtechniek, hoog niveau van comfort en lage bedrijfskosten is de MF 7700 zeer geschikt om uw bedrijf winstgevender te maken.

Download hier de MF7700-Folder folder in PDF formaat

Engine Power Management

meer spieren wanneer u die nodig hebt

Engine Power Management (EPM) was voorheen alleen verkrijgbaar op trekkers met Dyna-4 en Dyna-6 transmissies, maar is nu ook beschikbaar op alle MF 7700 Dyna-VT modellen, zodat er 25 pk meer is wanneer dat het meest nodig is.

EPM betekent dat een trekker direct automatisch reageert op de belasting waaraan hij wordt blootgesteld en de brandstofinspuiting daaraan aanpast, zodat u over extra vermogen beschikt zodra dat nodig is. Het geavanceerde elektronische motor- en transmissiebeheer is ontwikkeld voor zware transport- en aftakastoepassingen en maakt automatisch meer vermogen beschikbaar bij hoge belasting of hoge snelheid.

Het EPM werkt via de transmissie-elektronica, die de belasting en werkomstandigheden in de transmissie en aftakas registreert afhankelijk van de rijsnelheid, transmissiebelasting en aftakas inschakeling. Deze informatie wordt vervolgens doorgegeven aan het elektronische motorbeheersysteem, dat de precieze hoeveelheid brandstof en het inspuitmoment regelt. Het EPM werkt zonder ingrijpen van de bestuurder en wordt automatisch ingeschakeld voor werk met aftakas of hydrauliek boven 0,1 km/h, of voor trek- of ransporttoepassingen boven 8 km/h (Dyna-4), 6 km/h (Dyna-6) en 15 km/h (Dyna-VT). Engine Power Management levert het maximum extra vermogen wanneer aan beide voorwaarden wordt voldaan (aftakas/ hydrauliek en rijsnelheid).